Saker vi har løst

Fikk hevet kjøpet

Etter overtagelsen avdekket kjøper vanninntrengning i eneboligen, blant annet taklekkasje, store luftlekkasjer og en rekke andre mangler, for eksempel utett membran ved sluk på badet, feil ved gulvvarmeanlegg osv.

Les mer »
Fukt i påbygg og utett bad

Familien kjøpte rekkehus. Rett etter overtakelse oppdaget de nye eierne fuktskader i tilbygget fra 2002.

Les mer »
Malingen sprakk

I forbindelse med maling av innerveggene sprakk malingen opp etter kort tid. Først trodde kjøperne at det var malingen det var noe i veien med. De hadde betalt kr 1 080 000 for rekkehuset fra 1974.

Les mer »
Musene ødela for 2 millioner kroner

Museskader gjorde at hele hytta i praksis måtte rives innvendig og bygges på nytt. Til sammen må selgers forsikringsselskap ut med rundt 2 millioner kroner.

Les mer »
Omfattende feil endte i retten

Kjøper oppdaget mugglukt på badet ved dusjing i sin nye bolig. I tillegg ble det oppdaget vanninnsig gjennom taket i kjellerstuen, og det viste seg at vannet kom inn under stuevinduene.

Les mer »
Rotter i soveromsveggen

Leiligheten var strøken, markedsført som meget påkostet, med ny underetasje fra 2009.

Les mer »
Dokumentavgift ved overføring av bolig?

I forbindelse med samlivsbrudd lurte en kunde på om han måtte betale dokumentavgift når skjøtet på felles leilighet ble overført til samboeren.

Les mer »
Hus uten adkomst

Huset hadde ikke lovlig adkomstvei for bil, men dette ble ikke opplyst ved salget. Eneboligen i Bergen ble solgt for kr 2.2 mill.

Les mer »
Støttemuren måtte bygges om for 1 million

Selgeren hadde ikke byggemeldt arbeidene med støttemur og overbygg til terrassene. Det ble kostbart.

Les mer »