Saker vi har løst

Feil om utleiedel

Forrige gang huset ble solgt, var det opplyst at sokkelleiligheten ikke var godkjent. Dette ble ikke fortalt videre til vår kjøper. Tvert om ble leiligheten fremstilt som godkjent av kommunen.

Les mer »
Godkjenning av kjelleren kostet 900 000,-

Huset i Oslo fra 1968 ble kjøpt for 6.9 millioner. For å få godkjent kjelleren måtte kjøperne legge på nesten en million til.

Les mer »
Leietaker på etterskudd

Leietakeren var på etterskudd med husleien, og flyttet ut frivillig. Men betalingen uteble. Vår kunde, som leide ut leiligheten, ba oss om hjelp.

Les mer »
Sint håndverker!

Regningen ble noe helt annet enn kunden ble forespeilet da avtalen om installasjon av ny varmepumpe ble inngått. Likevel hadde håndverkeren liten forståelse for at kunden protesterte på fakturaen.

Les mer »
Fukt både oppe og nede

En tidligere fuktskade i eneboligen var i følge selgeren av eneboligen utbedret. Ved overtakelsen ble det likevel funnet fuktmerker i kjelleren.

Les mer »
Huset kostet 4.5 mill - skadene kom på 2.9 mill

Resultatet ble heving og en halv million i erstatning etter det mislykkede huskjøpet i Halden.

Les mer »
Dom Senja tingrett – lekkasjer for 600 000,-

Kjøperne overtok huset i november. Da mildværet kom i februar, begynte vann å lekke inn gjennom taket. Dette var bare starten.

Les mer »
Unik, moderne og storslått

Slik var hytta markedsført. I tillegg var taket feilkonstruert, skiferen som dekket store deler av hyttas overflater løsnet, og røropplegget var ufagmessig.

Les mer »
Maur kostet 240 000,-

Etter overtakelsen oppdaget kjøperne enkelte maur, uten at de tenkte noe særlig over det. Men gjennom vinteren og våren økte antall maur i boligen.

Les mer »