Hopp til innhold
Min side

Samboeravtale et “must have”

FLT-medlem Henrik Wikstad Sutterud er klar. Han mener at samboeravtale er et "must have" for medlemmer. Det samme gjelder advokatforsikringen alle har gjennom forbundet.

Ingen av de andre samboerne jeg kjenner har samboeravtale, enda noen av dem også er FLT-medlemmer med advokatforsikring. Og det er helt uforståelig, sier Henrik Wikstad Sutterud. Det er når forholdet er ferskt at det er enkelt å avtale hvem som eier hva, og hvem som har ansvaret for gjeld, med mer. 

Selv har han brukt advokatforsikringen flere ganger, for å skrive samboeravtale og testament. Han har hatt samme advokat hos HELP hele veien, og er kjempefornøyd med å ha advokat lett tilgjengelig gjennom forbundet.  

Advokat Lise Normann Valeberg fortjener masse skryt, sier Henrik, og fremhever at det er enkelt å ta kontakt, for eksempel via e-post, og at responstiden har vært "nesten på dagen".

 

Advokathjelp når du trenger det

Kort fortalt dekker LOfavør Advokatforsikring de viktigste rettsområdene i privatlivet, som familie- og arverett, kjøpsrett, husleiesaker, naboforhold, id-tyveri og netthets. Og forsikringen dekker nødvendig hjelp til saken er ferdig behandlet i domstolene, om nødvendig. Men løsningsorienterte advokater og mye godt advokatarbeid gjør at de fleste saker løses før de må avgjøres i domstolene. Kontakt gjerne HELP via help.no/minside, så får du svar på dine juridiske spørsmål.