Hopp til innhold
Min side

8 av 10 kunne ha trengt en advokat

Etter påske kommer du til å se denne overskriften mye oftere. 8 av 10 er navnet på årets kampanje for HELP Boligkjøperforsikring PLUSS. Og vi vet hva vi snakker om. 

Smilende dame i vinduskarmen

Nylig gjorde Opinion en undersøkelse for HELP der vi spurte tusen nordmenn om hvilke juridiske situasjoner de hadde vært i den siste tiden. Dette er situasjoner og hendelser der vi vet at det er godt å ha tilgang til juridisk råd og hjelp, både til å svare på spørsmål, og til å løse konflikter som oppstår. 

Eksempler på situasjoner der man kan trenge advokat: 

I gjennomsnitt har de som har svart, opplevd 2-3 slike situasjoner de siste fem årene. Og bare 13 % har ikke opplevd noen av disse hendelsene i samme tidsrom. Derfor kan vi trygt si at 8 av 10, og vel så det, kunne ha trengt en advokat! 

Pris er avgjørende

I samme undersøkelse svarer 7 av 10 spurte at prisen på en advokattime er et svært stort, eller ganske stort hinder for å kontakte advokat. Med HELP Boligkjøperforsikring PLUSS tilbyr vi juridiske råd og advokathjelp på alle disse områdene - til alle som eier bolig, helt uten timepris! Dette ønsker vi naturligvis at du hjelper oss å formidle til alle som kjøper bolig.

Kampanjen

Når høysesongen for salg av bolig kommer i gang, skal HELP være på plass med god informasjon om hvordan alle boligeiere kan skaffe seg juridisk hjelp til mye mer enn bare boligkjøpet, gjennom Boligkjøperforsikring PLUSS. 

Gjennom en strålende kampanjeside med gode reklamefilmer, eksempler på saker HELPs advokater kan løse, lettfattelig forbrukerinformasjon, med mer, skal vi løfte salget av HELP og PLUSS sammen.

I mellomtiden deler vi den nye filmen vi har laget om Min side. Vi håper at du også liker den.