Hopp til innhold
Min side

Derfor lønner Boligkjøperforsikring Pluss seg

Med Boligkjøperforsikring Pluss leverer HELP fullverdige advokattjenester til boligeiere, både i kjøpsprosessen og i tiden etterpå. Det er mange spørsmål en boligeier kan stille en advokat, og det koster ingenting ekstra: Du betaler ikke timepris.

Her er noen eksempler på saker der boligeieren kan spørre HELPs advokater til råds og spare mye penger:

Du skal pusse opp

Hvordan kan du best mulig sikre at du velger en seriøs håndverker? Hvilken kontrakt skal du bruke, og hva skal stå i den? HELPs advokater gir gjerne råd om hvordan oppussingen kan skje i trygge, juridiske rammer.

Du ønsker å bygge på

Hvilke arbeider er søknadspliktige, og hvordan går du frem? Hvordan sikrer du best mulig at byggeprosjektet ditt blir godkjent? Dialogen med kommunen er ikke alltid like enkel. HELPs advokater gir gjerne råd om hvordan du kan gå frem for å sikre en ryddig byggesak.

Naborett

Når en eiendom skifter eier, ser vi ganske ofte at naboene våkner til liv. Det kan lett oppstå diskusjon rundt solforhold, trær, hekker, støy, veirett, parkering og forsøpling. HELP har mange saker om naboforhold, og vet hvilke hensyn som taler for din sak, hvilke som taler mot, og hvilke som veier tyngst.

Du skal bli samboer

Da trenger du en samboerkontrakt. Det ligger mye kjærlighet i en god avtale. På Min side kan du enten skrive avtalen selv med HELPs avtalegenerator, eller få hjelp til å utforme avtalen fra en av HELPs advokater.

Alle har rett til en god advokat! Det får du med Boligkjøperforsikring Pluss.

Her kan du lese mer om hva advokathjelp gjennom forsikring betyr for deg.