Hopp til innhold
Min side

Vil du være en advokat som gjør en forskjell? Hos oss kan du jobbe spesialisert med et rettsområde du brenner for, og du får muligheten til å jobbe i Norges største miljø innen privatrett – i tillegg kan vi garantere at du vil få en arbeidsplass der du trives, både faglig og sosialt.

Historiene bak paragrafen

Bak hver paragraf er det mennesker i møte med urettferdighet. I HELP jobber vi for å øke rettssikkerheten for den enkelte. Kundene betaler ikke timepris fordi vi tilbyr spesialisert advokathjelp gjennom forsikring. Dette har gjort HELP til landets sterkeste advokatmiljø for privatpersoner. Hos oss får du ansvar for egne saker fra første dag, og mulighet til å utvikle deg faglig og personlig. Vi søker deg som trigges av innovasjon, og ønsker oss både erfarne advokater og advokatfullmektiger.

Vi endrer advokatbransjen, og vi endrer vanlige folks tilgang til advokater som kan gi råd og løse utfordringer for dem. Det er unikt - advokat i HELP

Vil du bli vår kollega?

Klikk på den aktuelle stillingen under for å få mer informasjon og sende søknad. 

For advokater/advokatfullmektiger er det også mulig å legge inn en åpen søknad. 

HELP er "Great Place to Work"-sertifisert, og vi forplikter oss til å gjennomføre årlige, anonyme internundersøkelser. Her besvarer alle medarbeidere en rekke spørsmål om trivsel og arbeidsforhold. Disse undersøkelsene gir oss innsikt i våre ansattes opplevelse av arbeidsplassen, og vi bruker undersøkelsen for å lete etter forbedringer og hele tiden fornye oss. I år ble vi kåret som Norges nest beste Arbeidsplass 2022, i vår kategori 200-499 ansatte. I 2021 ble vi kåret til Norges beste Arbeidsplass i kategorien 50-199 ansatte.