Hopp til innhold
Min side

Hva bruker Creo-medlemmer advokat til?

Creo er et av forbundene som tilbyr sine medlemmer LOfavør Advokatforsikring som medlemsfordel. Men hva skal medlemmene med advokat?

LOfavør Advokatforsikring fra HELP dekker hjelp fra advokat innenfor privatrettslige områder som arverett, familierett, kjøpsrett, fast eiendom og førerkortbeslag.

Av timene brukt innenfor hvert rettsområde for Creos medlemmer har flest gått til familiesaker. Dette er saker som ofte handler om inngåelse av ekteskap eller samboerskap, eller samlivsbrudd. Enten man trenger hjelp til mindre ting, som å regne ut riktig eierbrøk når man har ulik egenkapital og skal skrive samboerkontrakt, eller om man trenger hjelp til å utarbeide en samværsavtale som fungerer for begge parter etter et samlivsbrudd, vil HELP kunne bistå. 

Mange Creo-medlemmer har også henvendt seg til oss vedrørende arvesaker eller spørsmål rundt fast eiendom. HELP bistår ved skriving av testamente, fordeling av forskudd på arv, utleiekonflikter og nabokrangler.

Selv om man kanskje ikke tenker over det, er det mange situasjoner man kan havne i der det kan være greit å ha en advokat i ryggen. Vi håper at stadig flere av Creos medlemmer vil se verdien av dette.