Hopp til innhold
Min side

Norsk Arbeidsmandsforbund

Medlemsfordelen LOfavør Advokatforsikring gir alle medlemmer fri tilgang til advokat i privatlivet. Du betaler ingen timepris.

Dette får du:

* Egenandel på kr 3 000 påløper ved tvist. Denne dekkes av forbundet ditt.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg innen følgende rettsområder

Arv og arveoppgjør kan være årsak til dype konflikter i en familie. Sikre at dine rettigheter blir ivaretatt, og ta de riktige grepene for å unngå at konflikter oppstår.

Les mer om arv

Samvær, fast bosted og foreldreansvar. HELPs advokater har lang erfaring med denne type saker, og kan bistå med rådgivning, mekling og rettsprosess.

Les mer om barn

Plan- og bygningsloven, husleieloven og naboloven er eksempler på lover som sikrer dine rettigheter, men stiller også en rekke krav til deg. Våre advokater gir deg gode råd.

Les mer om naborett og eiendom

Tryggere samliv med samboerkontrakt eller ektepakt. Rådgivning fra våre erfarne advokater, eller bistand ved konflikter og skillsmisseoppgjør.

Les mer om samboer/ekteskap

Advokathjelp ved kjøp av alle typer kjøp av varer, tjenester og reiser, samt privat kjøp og salg av ting.

Les mer om kjøp/forbrukerkjøp

ID-tyveri, netthets, førerkortbeslag, rettigheter på reise med mer.

Les mer om andre rettsområder

Om HELP

HELPs spesialområde er advokathjelp. Vi er alene om å tilby rettshjelpsforsikring på sentrale rettsområder i Norge, Sverige og Danmark. Siden starten i 2005 har våre mer enn 100 advokater og jurister hjulpet mennesker gjennom mer enn 100.000 saker.

Jeg synes det er viktig at folk får tilgang til kompetent juridisk bistand i små og store saker, uavhengig av betalingsevne.

Bilde av Ane Torbergsen
Ane Torbergsen Fagansvarlig familierett, Advokat MNA, HELP-advokatene