Hopp til innhold
Min side

8 av 10 kunne trengt en advokat

Som medlem i Norsk Manuellterapeutforening kan du ta sommerferie og være trygg på at du har en advokat i ryggen hvis du får problemer med for eksempel båtkjøpet, hytta du har leid, eller en kranglete nabo.

Vi har spurt 1 000 personer om de har vært i en situasjon der de kunne trengt hjelp eller råd fra en advokat. 8 av 10 har det. Her kan du lese mer om undersøkelsen.

Våre advokater hjelper deg med:

Barne- og familierett omfatter blant annet forholdet mellom ektefeller, samboere, foreldre og barn – vi løser mange saker etter samlivsbrudd om økonomi, bosted og samvær.

Arv skaper dessverre konflikter i familien. Ikke alle er enige om hvem som skal arve hytta, og selv om de fleste saker løses utenfor retten, er det ofte behov for advokathjelp.

Førerkortbeslag i og utenfor arbeidsforhold skaper store vansker for både transportarbeidere og andre. Vi hjelper deg når du blir fratatt førerkortet urettmessig.

Krenkende nett-publiseringer og ID-tyveri øker i omfang. Vi kan hjelpe deg med å kreve innhold slettet, enten det rammer deg selv eller andre i husstanden.

Forbrukerkjøp av varer og tjenester dekkes også, for eksempel hvis du har kjøpt en bruktbil som plutselig havarerer, eller du mener du har betalt for mye for service.

Fast eiendom dekker nabotvister, husleierett og plan- og bygningsrett. Vi hjelper deg mot en
problematisk nabo, huseier eller leietaker, eller hvis du trenger råd i en byggesak.

Forsikringssaker gjelder forsikringsoppgjør om bolig, båt, kjøretøy eller reise.

Min side gir deg full kontroll

På Min side følger du enkelt kundeforholdet ditt. Her du opprette en sak, følge den og du kan sette opp og endre juridiske avtaler digitalt. 

Se hvor enkelt det er å bruke Min side: