Hopp til innhold
Min side

I 16 år har vi gjort paragrafene i lovverket forståelig for folk flest. Viktigst av alt er at vi har gjort rettferdighet tilgjengelig i små og store saker. Vi tilbyr advokathjelp gjennom forsikring slik at kundene våre ikke må betale timepris. Det ønsker vi å fortsette med. 

De økonomiske forskjellene i samfunnet øker. Derfor er HELPs samfunnsoppdrag kanskje viktigere enn noensinne. Det er ikke bare rike mennesker som skal kunne bruke profesjonell juridisk assistanse for å hevde sin rett.

Rett skal være rett. For alle.

Da vi kjøpte huset, var mannen min alvorlig kreftsyk. Derfor ville jeg ha et hus der man ikke trengte å gjøre så mye, siden jeg visste at jeg snart ville bli enke. I følge egenerklæringen var dette huset perfekt, alt arbeidet var utført av fagfolk, nyoppusset, klart til innflytting. Men da vi flyttet inn, var ingenting som det skulle være. Jeg kontaktet firmaene som i følge egenerklæringen hadde utført arbeidet, men ingen kjente til arbeidet som skulle vært utført. Da kontaktet jeg HELP som avdekket enda flere feil. Vi gikk til sak, og vant. Jeg er evig takknemlig for at jeg hadde forsikring.

Grethe Aspelund Holstad, Boligkjøperforsikring

 

Jeg har ikke ord for hvor god hjelp jeg fikk, advokaten vår håndterte saken på en fantastisk god måte. At vi kunne heise flagg etter domsslutning etter en 3 års lang kamp mener jeg helt klart er advokaten vår, Finckenhagen Lie fortjeneste.
Balkonger som henger symmetrisk på vegg

Da vi flyttet til ny leilighet fikk vi problemer med utleieren allerede en måned inn i leieforholdet, jeg hadde oppgitt at vi hadde katt, men han ville likevel kaste oss ut. I tillegg ville han ikke tilbakebetale depositumet, som gjorde det vanskelig å finne et annet sted å bo. Heldigvis fikk vi advokathjelp fra HELP, som gjorde det mulig for oss å komme til en enighet der depositum ble tilbakebetalt, og vi kunne bli boende til vi fant et mindre kattefientlig sted å bo.


Anette Åsen, medlem i Handel og Kontor

 En sjelden gang i livet havner man i situasjoner der hverken hodet eller kropp fungerer normalt. Her fikk jeg hjelp av advokaten min, Reidun, som ikke bare var en advokat for meg men også et medmenneske som virkelig brydde seg. Hun ga meg en støtte langt utover det jeg kunne forvente.

Jeg har aldri brukt advokat før, så da jeg skulle skrive en ektepakt og testamente, var det helt prima at jeg kunne kontakte HELP. Jeg anbefaler alle å bruke advokatordningen for å få svar på spørsmål og skape trygge juridiske rammer rundt tilværelsen.


Terje Staumann, medlem av Norsk Sjømannsforbund


Når du står i en vanskelig sak som involverer de viktigste menneskene i livet, er det godt å vite at man har en på laget som ønsker deg og barna det beste. Selv om det var tøft, ga advokaten min meg tydelig tilbakemeldinger, hadde hun forståelse for situasjonen min. Hun kjempet for oss, og var virkelig en jeg hadde tillit til og kunne støtt meg på

Da mannen min, Arild, fikk diagnosen Alzheimers i en alder av 55, ble hverdagen vår snudd på hodet. Å navigere seg i en juridisk jungel – uten hjelp, er ganske krevende. Så jeg ville gjerne ha hjelp av en advokat, men det hadde vi ikke råd til. Da jeg trengte det som mest fikk jeg muligheten til å melde meg inn i LOfavørs advokatforsking, det gjorde at jeg kunne få ubegrenset advokathjelp uten å måtte betale timepris. Fra første stund fikk jeg rask og god hjelp – jeg ble møtt med respekt og ingen spørsmål var for dumme. Sammen med advokaten fikk vi satt opp en fremtidsfullmakt, sånn at Arilds ønsker blir ivaretatt. Etterpå kunne jeg bruke all tiden på det som var viktigst, nemlig Arild.

Tone Storslett, Fagforbundet

Da jeg stod i en veldig tung periode, fikk jeg den hjelpen jeg trengte. Uten denne forsikringen vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.

Da jeg fikk bilen tilbake fra bilvaskeriet, trodde jeg alt var i skjønneste orden. Til jeg oppdaget skader til 16.000 kroner, og bilvaskeriet nektet å ta på seg ansvar. 
Jeg har jobbet for posten i 40 år, og har vært medlem av fagforbundet hele veien. Derfor kontaktet jeg LOfavør som sendte meg videre til HELP. Jeg ble veldig godt mottatt, og fikk hjelpen jeg trengte med en gang. Advokaten tok over kommunikasjonen med bilvaskeriet, og tilslutt vant vi saken. Om jeg ikke hadde fått advokathjelp gjennom forsikringen, så hadde jeg nok ikke fått de pengene. Men det handlet om prinsippet.

Espen Rino Sæther, medlem i Fagforbundet

Det har vært helt avgjørende for meg å ha en så dyktig advokat til å hjelpe meg gjennom en vanskelig sak. Jeg må si at det gir både trygghet for at det blir en riktig avgjørelse og at man ikke trenger å tro at noe er galt.

Jeg ble utsatt for nettsvindel av noe jeg trodde var en ideell organisasjon, og fikk beskjed av banken om at jeg hadde vært grovt uaktsom. Det følte jeg ikke at stemte, derfor kontaktet jeg HELP, som fant svakheter i avslaget. Sammen klaget vi banken inn til Finansklagenemnda. Vi vant frem, og jeg fikk tilbakebetalt nesten alle pengene svindlerne stjal fra meg. Advokaten som hjalp meg er helt enestående.

Kunde, Forsikret gjennom Telenor

Advokaten vår, Wikstrøms, hjelp og oppfølging var helt super. Både jeg og min samboer syntes vår første henvendelse til HELP var veldig positiv.

Det er ikke moro å miste førerkortet, særlig når du driver med transport. Så da politiet inndro førerkortet mitt, visste jeg at jeg hadde valget mellom å godta førerkortbeslaget eller motsette meg inndragelsen. Jeg valgte det siste.  Kollisjonen skjedde en lørdag. Den påfølgende mandagen kontaktet jeg HELP og ba om hjelp. Jeg fikk raskt kontakt med advokaten min, og det føltes trygt å få støtte i valget jeg hadde gjort fra advokat.

 Medlem, Fellesforbundet

Jeg fikk god og grundig oppfølging. Advokaten som hjalp meg gjorde ting lett forståelig, samt ufarliggjorde prosessen. Veldig godt fornøyd!

Da bryllupet vårt ble utsatt på grunn av pandemien, bestemte vi oss for å skrive en samboerkontrakt, men det var mye lover og regler vi ikke hadde peiling på. Gjennom Arbeidsmandsforbundet hadde vi tilgang på gratis advokathjelp. Det hjalp oss med å unngå sånne feil som fort kunne blitt verre om vi noensinne skulle valgt å gå fra hverandre.

Stian Høitomt Berget, medlem av Norsk Arbeidsmandsforbund

Saken min ble behandlet veldig profesjonelt og raskt under hele prosessen. God rådgivning under saksgang gjorde det hele mye lettere for meg

Som lastebilsjåfør tjener man ikke alt for mye, derfor var det fantastisk å kunne få hjelp. Og da vi fikk rettspapirene stod det at politiet ikke engang hadde noen grunn til å ta fra meg sertifikatet. Så etter fire uker uten førerkort – kunne jeg endelig begynne å kjøre igjen.

Per Morten, medlem av Transportarbeiderforbundet

Dette var andre gangen jeg benyttet meg av tilbudet gjennom forsikringen – og jeg er svært fornøyd! ALLE burde tegne advokatforsikring.

Jeg oppdaget at noen hadde spredt nakenbilder av meg ved at en fremmed kontaktet meg gjennom Facebook, og spurte om det var meg. Bildene hadde blitt lagt ut i en "leaked/exposed"- side, hvor konseptet er at man deler private bilder/info om andre, som man gjerne har fått tilgang til på ulovlige måter. Noen hadde hacket snapchaten min, og delt private bilder som var flere år gamle. Jeg prøvde å få siden til å slette bildene av meg, men det var ikke før HELP tok kontakt at bildene faktisk ble slettet.

Jente 20, kunde forsikret gjennom Telenor

Med økende økonomiske forskjeller i samfunnet er HELPs samfunnsoppdrag kanskje viktigere enn noensinne. Det er ikke bare de med mye penger som skal få rettighetene sine ivaretatt med profesjonell juridisk assistanse.

Rett skal være rett. For alle.

*Undersøkelsen ble gjort av Opinion for HELP. 

Med Advokatforsikring fra HELP får du og din familie rask tilgang til spesialisert advokathjelp innen privatlivets viktigste rettsområder.

Du får:

*Vilkår gjelder for LOfavør Advokatforsikring. Du finner egne vilkårene for Advokatforsikring Privat (uten LO-medlemskap) under.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg innen følgende rettsområder

Arv og arveoppgjør kan være årsak til dype konflikter i en familie. Sikre at dine rettigheter blir ivaretatt, og ta de riktige grepene for å unngå at konflikter oppstår.

Les mer om arv

Samvær, fast bosted og foreldreansvar. HELPs advokater har lang erfaring med denne type saker, og kan bistå med rådgivning, mekling og rettsprosess.

Les mer om barn

Plan- og bygningsloven, husleieloven og naboloven er eksempler på lover som sikrer dine rettigheter, men stiller også en rekke krav til deg. Våre advokater gir deg gode råd.

Les mer om naborett og eiendom

Tryggere samliv med samboerkontrakt eller ektepakt. Rådgivning fra våre erfarne advokater, eller bistand ved konflikter og skilsmisseoppgjør.

Les mer om samboer/ekteskap

Advokathjelp ved kjøp av alle typer kjøp av varer, tjenester og reiser, samt privat kjøp og salg av ting.

Les mer om kjøp/forbrukerkjøp

ID-tyveri, netthets og førerkortbeslag. Du får også hjelp i forsikringssaker knyttet til hus, kjøretøy og reise. Hvis du for eksempel er uenig i forsikringsoppgjøret ditt.

Les mer om andre rettsområder

Med advokatforsikring kan du få hjelp

Lovbok og advokater

Advokatforsikring

Din egen advokat når du trenger hjelp i privatlivet. Du betaler ingen timepris.

Les mer om Advokatforsikring