Hopp til innhold
Min side

Spørsmål og svar

For at vi skal kunne vurdere saken din skikkelig, trenger vi å vite hva som er relevant for akkurat din sak. På Min Side stiller vi deg spørsmål innen rettsområdet saken din gjelder. Der kan du trygt og enkelt dele dine dokumenter.

Vi prøver å ta kontakt med deg så fort vi klarer. Vanligvis innen 1-3 dager fra du har meldt inn ny sak. Minner om at vi ikke jobber i helger eller helligdager.

Du kan selv velge om du vil bruke en av HELPs advokater eller bruke en ekstern advokat. Vi mener at du er best tjent med å bruke HELPs egne advokater. Vi kjenner våre fagfolk, og vi vet at de er dyktige. De vil gjøre alt de kan for å finne den beste løsningen for deg, på kortest mulig tid.

Vi i HELP har full tillit til at våre advokater oppnår den beste løsningen for deg i din sak. Faktisk har vi så stor tro på våre egne advokater at vi også dekker alle idømte sakskostnader, altså motpartens omkostninger, om du skulle tape saken. Denne kostnaden dekkes ikke når du velger å bruke ekstern advokat.

Her kan du lese mer om bruk av ekstern advokat.

Tiden det tar å løse en sak vil variere fra sak til sak. Noen saker kan ta lang tid, andre saker kan løses raskt. Vårt fokus er at du blir fornøyd og at saken løses så raskt som mulig. 

Det vil alltid være mulig å møte advokaten fysisk i våre lokaler på Majorstuen i Oslo. Vår erfaring er at vi kan hjelpe like godt uansett hvor i landet du befinner deg ved hjelp av telefon, epost, brev og digitale møter. I rettstvister og ved behov så vil advokaten møte personlig.

Vi tilbyr ulike forsikringer med ulik type dekning. Hvis du vil se hva som inngår i dekningen for din forsikring, henviser vi til vilkårene våre (ser du ikke din forsikring her, se help.no og "forsikringer"). Alt som ikke står spesifisert innen dekning med din forsikring vil være utenfor dekning. Felles for alle forsikringene våre er at saker som oppstod før du tegnet forsikring er utenfor dekning.

Dersom du har fått avslag i saken din, og du er uenig i denne beslutningen, kan du benytte deg av HELPs uavhengige klageadgang. Les mer her. 

Om HELP

HELPs spesialområde er advokathjelp. Siden starten i 2005 har våre mer enn 170 advokater og jurister hjulpet mennesker gjennom mer enn 200.000 saker. I fjor sier 92 % av de som har brukt HELPs advokater at de anbefaler oss til andre!

Jeg synes det er viktig at folk får tilgang til kompetent juridisk bistand i små og store saker, uavhengig av betalingsevne.

Ane Torbergsen Fagansvarlig familierett, Advokat MNA