Hopp til innhold
Min side

Som medlem i LO kan du tegne LOfavør Advokatforsikring individuelt til sterkt redusert pris. Denne muligheten tilbys LO-medlemmer som ikke er med i en kollektiv- eller gruppeavtale om LOfavør Advokatforsikring.

Forsikringen dekker advokathjelp fra HELPs spesialiserte advokater. Advokatforsikringen sikrer deg rask og profesjonell advokathjelp når du trenger det, enten du har behov for gode råd, eller er i en konfliktsituasjon som krever mer omfattende bistand.

Advokatforsikring for alle LO-medlemmer

Alle LO-medlemmer kan tegne LOfavør Advokatforsikring. Advokatforsikringen kan spare deg for mange problemer og være en sterk støttespiller i en juridisk konflikt. Over 450 000 LO-medlemmer har allerede advokatforsikring.

Du får:

Trygghet i privatlivet, styrket rettssikkerhet, juridisk rådgivning og fullverdig advokathjelp i konflikter og rettssaker innen:

Fullstendige opplysninger om advokatforsikringens betingelser og begrensninger finner du i forsikringsvilkårene. Se lenke nedenfor.  

Pris

Forsikringen

Kr. 204 per måned/kr 2 448 per år. Ordinær pris uten LO-medlemskap er kr 410 per måned/kr 4 920 per år.

Se vilkår her

Bestill her eller på lofavor.no

204,- per måned

Bestill forsikring

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg innen følgende rettsområder

Arv og arveoppgjør kan være årsak til dype konflikter i en familie. Sikre at dine rettigheter blir ivaretatt, og ta de riktige grepene for å unngå at konflikter oppstår.

Les mer om arv

Samvær, fast bosted og foreldreansvar. HELPs advokater har lang erfaring med denne type saker, og kan bistå med rådgivning, mekling og rettsprosess.

Les mer om barn

Plan- og bygningsloven, husleieloven og naboloven er eksempler på lover som sikrer dine rettigheter, men stiller også en rekke krav til deg. Våre advokater gir deg gode råd.

Les mer om naborett og eiendom

Tryggere samliv med samboerkontrakt eller ektepakt. Rådgivning fra våre erfarne advokater, eller bistand ved konflikter og skilsmisseoppgjør.

Les mer om samboer/ekteskap

Advokathjelp ved kjøp av alle typer kjøp av varer, tjenester og reiser, samt privat kjøp og salg av ting.

Les mer om kjøp/forbrukerkjøp

ID-tyveri, netthets og førerkortbeslag. Du får også hjelp i forsikringssaker knyttet til hus, kjøretøy og reise. Hvis du for eksempel er uenig i forsikringsoppgjøret ditt.

Les mer om andre rettsområder

Kontaktperson