Hopp til innhold
Min side

Jobbe i HELP?

Bli bedre kjent med oss:

Om oss

HELP er en moderne arbeidsplass med et sterkt fagmiljø av advokater som drives av å utgjøre en forskjell. Vi er ledende på å ta i bruk digitale løsninger, som endrer arbeidshverdagen for våre ansatte, og brukeropplevelsen for kundene. Våre advokater fakturerer ikke, og får bedre anledning til å konsentrere seg om fag, i tillegg til mer kontroll over egen tid. Vi er mer enn 250 ansatte, som holder til i nye lokaler, sentralt plassert på Majorstua i Oslo. Vi har et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med høy grad av trivsel. For fjerde året på rad er vi på pallen i Great Place to Work sin kåring av Norges Beste Arbeidsplasser.

Vi har også kontorer i Stockholm og København, og er heleid av tyske ARAG, som er verdens største rettshjelpsforsikringsselskap, basert på premieinntekt.

Kompetanse

Vi er mer enn 180 advokater på kontoret i Oslo, og er stolte av at vi har flere enn 26 morsmål blant våre ansatte. Dessuten er vi opptatt av å tilby kompetanseutvikling for alle. Med HELP-skolen får vi nye HELPere raskt om bord, og vi gir alle ansatte økt kompetanse og poenggivende etterutdanning gjennom et bredt kurstilbud.

Om kundene våre

Våre kunder er bedrifter og privatpersoner som har tegnet forsikring gjennom HELP. Rundt 300.000 LO-medlemmer og deres familier har en slik forsikring, i tillegg til en rekke andre organiserte og enkeltpersoner. Mer enn halvparten av alle boligkjøpere tegner HELP Boligkjøperforsikring i anledning boligkjøpet, og blir dermed også kunder hos oss. Vi gir advokatbistand til privatkunder hos Telenor og Telia med webhelp, om de blir utsatt for netthets eller opplever at private innhold kommer på avveie.

Landets største advokatmiljø for privatpersoner

Tabellen til venstre viser hva kundene våre bruker HELP Advokatforsikring til:

  • Ingen håndterer flere saker etter barneloven
  • Ingen har flere arvesaker
  • Ingen representerer flere boligkjøpere

Advokathjelp tilgjengelig for alle

800.000 sikrede (våre forsikringer har husstandsdekning) gir faglige utfordringer og meningsfulle arbeidsdager. Spesielt når 2/3 av kundene våre forteller at de ikke ville kontaktet advokat uten advokatforsikring, av frykt for en høy regning i etterkant.