Hopp til innhold
Min side

HELP har landets største juridiske fagmiljø for boligkjøpere 

*PLUSS koster kr 2 800 i tillegg til boligkjøperforsikring og fornyes årlig

Fordelene med Boligkjøperforsikring PLUSS

I filmen får du forklart hva forsikringen dekker

Grethe fikk advokathjelp med boligkjøperforsikringen

1 av 4 oppdager feil ved boligkjøp. Med HELP Boligkjøperforsikring kan du som kjøper overta boligen med juridisk tyngde.

Kjøpe bolig - en guide for boligkjøpere

I denne artikkelserien gir våre advokater tips og råd når du skal kjøpe bolig. Hvordan skal du forberede deg? Hvilke dokumentasjon burde du lese med lupe? Og hvordan går du frem på visning, budrunde og overtakelsen?

Mer om forsikringen:

Boligkjøperforsikring kan kun kjøpes i sammenheng med boligkjøpet, gjennom eiendomsmegleren som foretar salget. 

Boligkjøperforsikring kan tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak eller næringsbygg.

Prisen for forsikringen avhenger av hvilken boligtype du kjøper. Borettslag/aksjeleilighet, selveierleilighet/rekkehus og ene-/tomanns-/fritidsbolig/ tomt vil ha ulike priser.

Kontakt eiendomsmegleren for pris eller se i salgsoppgaven.

Om HELP

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle.

Vårt samfunnsoppdrag er kanskje viktigere enn noensinne. Det er ikke bare de med mye penger som skal få rettighetene sine ivaretatt med profesjonell juridisk assistanse. Nå kan alle få den hjelpen de har krav på - uten å lure på om de har råd.

Nye spilleregler i bolighandelen - endringene i avhendingsloven

Nå gjelder nye regler for boligsalg. I denne episoden av HELPpodden forklarer Silje Andresen i NEF, Carsten Pihl hos Huseierne, Blerande Thaqi og Dag Are Børresen i HELP hvilke konsekvenser de nye reglene har for deg som skal kjøpe eller selge bolig.