Hopp til innhold
Min side

Vår visjon

Rett skal være rett. For alle. 

Med økende forskjeller i samfunnet er HELPs samfunnsoppdrag - å gjøre jurididiske tjenester tilgjengelig for alle - viktigere enn noensinne. Det er ikke bare de med mye penger som skal få rettighetene sine ivaretatt med profesjonell juridisk assistanse. Nå kan alle få den hjelpen de har krav på - uten å lure på om de har råd.

Vi tilbyr

Vårt spesialområde er advokathjelp. HELP er alene om å tilby rettshjelpsforsikringer på sentrale rettsområder i Norge, Sverige og Danmark. Siden starten i 2005 har våre advokater hjulpet mennesker gjennom mer enn 300 000 saker for privatpersoner og bedrifter i Norden.

Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst. De får ubegrenset rådgivning, digitale kontrakter og tjenester, hjelp til å skrive avtaler og bistand i forhandlinger og rettssaker når det trengs. HELP er landets største advokatmiljø for privatpersoner, med spesialister innen barne- og familierett, arv, fast eiendom, kjøp, id-tyveri og netthets.

Vi er

HELP ble startet i Norge i 2005 og har siden 2013 vært et heleid datterselskap av ARAG - et tysk forsikringsselskap med advokattjenester gjennom forsikring som spesialfelt. ARAG er representert i 19 land og er verdens største rettshjelpsforsikringsselskap, basert på premieinntekt, med 10 millioner kunder verden over.

Våre mer enn 170 advokater og jurister er del av store juridiske fagmiljøer i Skandinavia. HELPs omsetning passerte 800 millioner kroner i 2023, og vi har som mål å ha høyest kundetilfredshet i både advokat- og forsikringsbransjen. 

 

Kontakt oss

Kundesenteret vårt er åpent hverdager fra 08.30 til 16.30. Vi gir rask tilbakemelding på alle typer henvendelser.

Besøksadresse: Essendrops gate 3, 0368 Oslo

Postadresse: Postboks 1870 Vika, 0124 Oslo

Telefon: 22 99 99 99

E-post: post@help.no

Organisasjonsnummer: 981877888