Hopp til innhold
Min side

Vårt samfunnsoppdrag - å gjøre advokattjenester tilgjengelig for alle!

HELPs visjon er enkel: Rett skal være rett. For alle. Det skal ikke være lommeboka som bestemmer hva som er rett eller galt, eller hvem som tar feil. Men det skal være mulig å finne gode juridiske løsninger selv om du ikke kan betale advokatbransjens timepris. Derfor finnes HELP, og dette er vårt samfunnsoppdrag.    

Våre advokater er dine advokater 

Altfor lenge har rettferdighet tilhørt de som har råd til det. Dette ønsker vi å endre. Våre ansatte advokater er også dine advokater. Ingen har flere saker om arv og familie enn HELP. Vi svarer på spørsmål, hjelper deg med samboeravtalen, testamentet, husleieavtalen, forsikringssaken, id-tyveriet, eller kjøp og salg av stort og smått, og vi forhandler på dine vegne når du trenger det. 

Løsninger i og utenfor retten 

Vi løser de fleste saker utenfor domstolene, takket være godt advokatarbeid. Og stadig flere konflikter løses i mekling før de gjør ubotelig skade. Men vi går også i retten når du trenger oss der. HELPs mer enn  170 advokater er faktisk i retten hver uke, over hele landet.  

Ikke høy timepris, men lav månedspris 

Hos HELP betaler du ikke timepris, men får ubegrenset advokathjelp til saken er løst. Dette er mulig når mange betaler litt hver i måneden. I dag er 2 millioner nordmenn dekket av HELPs ulike rettshjelpsforsikringer. Det forplikter.  

Vi trenger deg

Visjonen vår lar seg ikke gjennomføre uten din hjelp. Derfor ber vi om at du som allerede er kunde, bruker oss, hver gang du kommer til et juridisk veikryss. Når du vet at det er trygt å ha oss i ryggen, håper vi nemlig at du vil anbefale oss videre til andre. Rett skal være rett. For alle. 

Stortinget anerkjenner HELP

Siden 2005 har HELP utfordret advokatbransjen. Våre forsikringer gir deg advokathjelp av høy kvalitet til lav pris. Vi er stolte av at Stortinget i advokatloven sidestiller advokater ansatt i HELP og andre forsikringsselskap med alle andre advokater. Dette er en anerkjennelse av måten våre advokater jobber på, og av kundenes tilbakemeldinger. Vi vil fortsatt gjøre alt for å løse dine små og store juridiske problemer, uten at det koster deg dyrt.    

PS: Ikke alle har mulighet til å tegne advokatforsikring i HELP. Derfor støtter vi hvert år ulike rettshjelpstiltak som når ut til mennesker vi ellers ikke treffer. Fordelingen bestemmes av våre ansatte.   

Her beskriver advokat Line Karlsen Ask verdien av å søke hjelp hos advokat. Du får avklart hvilke rettigheter du har, og hvilke regler som gjelder. Advokaten sørger for en best mulig løsning i saken din.