Hopp til innhold
Min side

Norsk Sjømannsforbund

Norsk Sjømannsforbund har kollektiv avtale om LOfavør Advokatforsikring

Forsikringen er inkludert i medlemskapet ditt

Kontakt HELP på Min side, post@help.no eller telefon 22 99 99 99 hvis du har spørsmål om forsikringen. På Min side kan du lage digitale kontrakter og melde sak:

Gå til Min side

Medlemsfordelen LOfavør Advokatforsikring gir alle medlemmer fri tilgang til advokat i privatlivet. Du betaler ingen timepris.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg innen følgende rettsområder

Arv og arveoppgjør kan være årsak til dype konflikter i en familie. Sikre at dine rettigheter blir ivaretatt, og ta de riktige grepene for å unngå at konflikter oppstår.

Les mer om arv

Samvær, fast bosted og foreldreansvar. HELPs advokater har lang erfaring med denne type saker, og kan bistå med rådgivning, mekling og rettsprosess.

Les mer om barn

Plan- og bygningsloven, husleieloven og naboloven er eksempler på lover som sikrer dine rettigheter, men stiller også en rekke krav til deg. Våre advokater gir deg gode råd.

Les mer om naborett og eiendom

Tryggere samliv med samboerkontrakt eller ektepakt. Rådgivning fra våre erfarne advokater, eller bistand ved konflikter og skilsmisseoppgjør.

Les mer om samboer/ekteskap

Advokathjelp ved kjøp av alle typer kjøp av varer, tjenester og reiser, samt privat kjøp og salg av ting.

Les mer om kjøp/forbrukerkjøp

ID-tyveri, netthets og førerkortbeslag. Du får også hjelp i forsikringssaker knyttet til hus, kjøretøy og reise. Hvis du for eksempel er uenig i forsikringsoppgjøret ditt.

Les mer om andre rettsområder

Dette får du:

* For advokatbistand i tvister påløper en egenandel på kr 3 000.

Hør medlemmer fortelle om sin sak og sine erfaringer med HELP

*Undersøkelsen ble gjort av Opinion for HELP. 

Om HELP

HELPs spesialområde er advokathjelp. Vi er alene om å tilby rettshjelpsforsikring på sentrale rettsområder i Norge, Sverige og Danmark. Siden starten i 2005 har våre mer enn 150 advokater og jurister hjulpet mennesker gjennom mer enn 200.000 saker.

Jeg synes det er viktig at folk får tilgang til kompetent juridisk bistand i små og store saker, uavhengig av betalingsevne.

Ane Torbergsen Fagansvarlig familierett, Advokat MNA