Hopp til innhold
Min side

1. februar får du Advokatforsikring Bedrift fra HELP

Du får:

Din egen advokat - uten timepris

Alle Hår1-frisørsalonger får advokathjelp og 2 måneder kostnadsfritt fra 1. februar 2021.

Etter den kostnadsfrie perioden koster forsikringen 360,- pr måned, som blir fakturert av Hår1-kjeden.

Forsikringen er satt opp kollektivt, med en forsikringsperiode på 12 mnd.
Ønsker du ikke å være en del av ordningen, må du reservere deg innen utløpet av gratisperioden, senest 31. mars. Dette gjør du ved å gi skriftlig beskjed til regionsansvarlig i Hår1 senest innen 20. mars 2021.

Viktig! Reserverer du deg og trer ut av ordningen, vil du ikke ha anledning til å tegne forsikringen på egenhånd senere.

Er du forberedt på en juridisk sak? 

Bedriftsledelse er tidkrevende og hardt arbeid. Med Advokatforsikring Bedrift fra HELP kan du være trygg på å få hjelp til å gjøre de riktige juridiske valgene, slik at du unngår unødvendige konflikter. 

Dersom bedriften din skulle havne i en tvistesak innenfor rettsområdene som er dekket, vil vi også bistå deg i en eventuell rettssak, helt til Høyesterett om nødvendig. I tvistetilfeller dekker vi både egne og eventuelle idømte saksomkostninger opp til 2 millioner kroner per sak.

Suha og Merete fikk hjelp i en vanskelig husleie-sak

Advokathjelp ut av leiekontrakten
Trendy frisør i Arendal trengte advokatforsikringen for å komme seg ut av langt dårligere lokaler enn de var lovet.

- Problemet var at vi åpnet salongen i et bygg som ikke var ferdig, sier Suha Lunden, som eier Trendy Frisør Myra i Arendal sammen med Merete Christensen. Åpningen i 2019 ble derfor tre måneder forsinket. Men problemene stanset ikke der.

- Bygget ble aldri ferdig, og er fortsatt en byggeplass. Vi har ikke egen inngang, ikke dører det går an å låse skikkelig, alt er halvveis. Kunder har snudd utenfor fordi det ser så rotete ut her, sier Suha.

Holdt tilbake penger
Suha og Merete valgte derfor å holde tilbake halvparten av husleien fra de flyttet inn fordi de opplevde at de ikke har fikk det de var lovet. Og slik var situasjonen frem til høsten 2020. I mellomtiden hadde de ikke hørt fra utleieren.

- Plutselig fikk vi en faktura på 70 000 kr, forteller Suha, som gjennom Hår1 fikk kontakt med HELP, der Hår1-medlemmer kan tegne advokatforsikring. Forsikringen gir deg advokathjelp når du trenger det. Når mange betaler en rimelig forsikringspremie, kan alle medlemsbedrifter få hjelp når de trenger det. Du betaler heller ikke timepris til advokaten.

Resulat: husleiekravet halvert
Advokat Dovre Landaas Danielsen i HELP kontaktet utleieren på vegne av salongen, og hjalp Suha og Merete med å lage en avtale med utleieren, som sikrer at de blir løst fra leiekontrakten. I tillegg har de fått halvert husleiekravet.

Snart flytter salongen inn i nye, finere lokaler, i ryddige omgivelser.

- Vi er veldig fornøyd med HELP, og svært takknemlige. Det koster mye å gå til advokat. Og dette hadde vi ikke fått til på egen hånd, avslutter Suha.    

Vi ser ofte at bedrifter vi bistår har tvister som fremstår fastlåste, men som kan løses på en effektiv måte ved hjelp av advokat. Saken til Suha og Merete er et godt eksempel på dette. - Dovre Landaas Danielsen, advokat MNA i HELP

Kontaktperson i HELP