Hopp til innhold
Min side

Advokathjelp digitaliseres 

Men advokatene forsvinner ikke. "De som bygger det nye Norge" er tittelen på Podkastserien der teknolog Silvija Seres intervjuer de hun mener påvirker samfunnsutviklingen i Norge. Nå kan du høre HELPs Johan Dolven fortelle om hvordan digitalisering gjør advokathjelp tilgjengelig for folk flest, og om filosofien bak HELP og hvem vi er.

HELP åpnet dørene for å gjøre advokattjenester tilgjengelig for folk flest i 2005. For få år siden begynte vi planleggingen av hvordan vi kan bruke de teknologiske hjelpemidlene som finnes for å treffe enda flere brukere. Her kan du høre et lite utdrag av "De som bygger det nye Norge". 

Denne episoden av "De som bygger det nye Norge" handler også om hvordan for eksempel England har tilpasset lovgivningen sin for å gjøre teknologisk utvikling i advokatbransjen mulig, og om hva Stortinget kan gjøre for å legge til rette for utvikling av best mulig juridiske tjenester for morgendagens brukere. Hvis du vil høre mer, finner du hele samtalen mellom Silvija Seres og Johan Dolven her

Podkasten er laget av Silvija Seres i samarbeid med Oslo Business Forum.