Hopp til innhold
Min side

HELP - A Great Place to Work

HELP er i toppen blant Norges mest attraktive steder å jobbe. I år har vi tatt steget opp i klassen for de mellomstore arbeidsplassene i GPTWs kåring.  

Konkurransen omfatter mer enn 500 arbeidsplasser, og måler trivsel og arbeidsmiljø i en omfattende, anonym undersøkelse blant alle ansatte. HELP er i år nest best i kategorien 200-499 ansatte. Vi er veldig stolt av å være i toppen i et svært sterkt felt.  

Sølv er gull post kovid 

Det er stort for HELP at våre ansatte setter pris på å jobbe hos oss. Men hensikten med undersøkelsen er alltid å finne ut hvordan vi kan bli enda bedre. Det gjelder i aller høyeste grad etter flere år med store endringer i alles arbeidshverdag. Nå skal vi bruke funnene fra medarbeiderundersøkelsen til å styrke HELP-kulturen og arbeidsmiljøet etter pandemien. Og funnene er til stor inspirasjon! 

Selv om HELP gikk helt til topps i kategorien for «små bedrifter» i 2021, har vi tatt enda et steg i år. Med flere ansatte enn i fjor konkurrerer vi med de mellomstore bedriftene. Dette er et sterkt felt å hevde seg i. Da smaker det ekstra godt at vi aldri har hatt mer fornøyde ansatte, og trivselen smitter: Vi har heller aldri hatt mer fornøyde kunder!  

Kundetilfredshet viktigst av alt 
Vi tror at kunde- og ansattilfredshet går hånd i hånd. Når 90 prosent av kundene våre vil anbefale jobben våre mer enn 170 advokater og fullmektiger gjør for å løse små og store juridiske utfordringer i deres privatliv, blir vi ekstra stolte. For ingen av delene kommer av seg selv. Derfor gir Great Place To Work en skikkelig vitamininnsprøytning for å stå på videre.  

Kanskje du vil vurdere HELP som arbeidsplass i fremtiden? Du kan lese mer om hvem vi er, og hva vi gjør, her. Mer enn 300.000 LO-medlemmer har vår advokatforsikring som medlemsfordel, og mer enn halvparten av boligkjøperne har HELPs advokater i ryggen hvis boligkjøpet ikke svarer til forventningene. I tillegg har alle Telenors mobilkunder rett til vår advokathjelp i saker om netthets og id-tyveri. Det forplikter. Takk for tilliten! Vi gleder oss til fortsettelsen!