Hopp til innhold
Min side

HELP først ut som sponsor for hopplandslaget

Denne høsten tar HELP fatt på en ny treårsperiode som sponsor for hopplandslaget.

Hopplandslaget har en kultur som er lett å like, og som vi kjenner oss igjen i. Og gleden er gjensidig, ifølge landslagssjef Clas Brede Bråthen.

- Det er med stor glede vi konstaterer at samarbeidet med HELP fortsetter. Vi gleder oss til at vi sammen skal utvikle hoppsporten og selskapet frem mot VM i Trondheim i 2025. Det blir forhåpentligvis nye uforglemmelige øyeblikk som fører til at våre stolte tradisjoner videreføres», sier landslagssjefen.

Landslaget har vært gjennom en tøff periode, og likevel oppnådd fantastiske resultater. For HELP er det verdifullt å ha tilgang til så inspirerende lagbyggere. Dessuten blir det morsomt, rent sportslig, og helt naturlig for oss å være på lag med hopperne framover.

-Jentene skal konkurrere i skiflyvning for første gang denne sesongen. Det skulle også bare mangle, selvsagt, sier HELPs kommunikasjonsdirektør Dag Are Børresen.

-HELPs visjon er at Rett skal være rett. For alle. Det gjelder også i hoppbakken.

Dessuten gleder vi oss til å følge laget i forberedelsene mot VM i Trondheim i 2025. HELP er med andre ord en stolt sponsor av hopplandslaget.