Hopp til innhold
Min side

Kåret til Norges beste arbeidsplass 2021

HELP er kåret til Norges Beste Arbeidsplass 2021 av Great Place to Work, og her kan du lese litt om bakgrunnen. Konkurransen omfatter mer enn 500 bedrifter som måler trivsel og arbeidsmiljø i en omfattende, anonym undersøkelse blant sine ansatte. HELP har i år gått helt til topps i klassen 50-199 ansatte.

HELP er kåret til Norges Beste Arbeidsplass 2021 av Great Place to Work, og her kan du lese litt om bakgrunnen.

 

Konkurransen omfatter mer enn 500 bedrifter som måler trivsel og arbeidsmiljø i en omfattende, anonym undersøkelse blant sine ansatte. HELP har i år gått helt til topps i klassen 50-199 ansatte.

 

I år varmer anerkjennelsen ekstra

Selv om vi primært benytter undersøkelsen for å lete etter forbedringer, er vi stolte av å ha nådd til topps i konkurransen i året med pandemi og hjemmekontor. Vi har unngått permitteringer. Tvert imot har vi det siste året ønsket 50 nye HELPere velkommen. Det er krevende å starte i ny jobb og gå rett på hjemmekontor, både for ansatte og ledere. Likevel har vi greid å skape samhold, både gjennom digital omstilling, ekstraordinær innsats og evne til å være nær, selv på avstand.

Hvordan?

Alle ansatte har vist stort ansvar, ikke bare for egne arbeidsoppgaver og kunder, men også empati og omsorg for kolleger. Vi som ledelse har erfart at det er bedre å informere om hva som skjer kort og ofte enn langt og sjelden.  

For oss betyr anerkjennelsen at vi har lyktes i å nå fram til alle i HELP, og dette gir resultater: Aldri har vi hatt så fornøyde kunder, så fornøyde ansatte, og så sterk vekst som i året 2020. Alt henger sammen med alt!

Vi har også lagt stor vekt på mangfold over lang tid. For oss handler mangfold om:

Det bidrar dessuten sterkt til kulturen vår at vi har et tydelig samfunnsoppdrag, og har utfordret advokatbransjen i 15 år. Vi skal fortsette å gjøre advokattjenester tilgjengelig for alle.

Takk for tilliten

Men vi hadde ikke kunnet utvikle oss uten alle krevende, utålmodige og ikke minst takknemlige kunder og samarbeidspartnere som utfordrer oss hver dag.

Vi skal gjøre hverandre enda bedre i tiden som kommer, mye skjer og de neste årene blir de mest spennende så langt. Det gleder vi oss til!