Hopp til innhold
Min side

HELPs advokater får egen bestemmelse i loven

Ikke at vi har tvilt selv, men vi er veldig stolte av at HELPs 170 advokater, etter 17 år og mer enn 200 000 løste saker for kundene, har fått sin egen paragraf i advokatloven.

Advokatloven §19.2

Stortinget vedtok advokatloven i april 2022. Der står det at advokater ansatt i forsikringsselskap som tilbyr rettshjelpsforsikring kan tilby advokattjenester til kundene sine. HELP har siden 2005 gjort akkurat dette, i visshet om at politikerne, bare advokatloven ble vedtatt, ville sidestille HELPs advokater med advokater ansatt i tradisjonelle advokatfirma.

Kilde er stortinget.no

Advokathjelp av høy kvalitet – annerledes betalingsmodell

Dette er en anerkjennelse av måten HELPs advokater gjør jobben sin på, og betyr at det ikke lenger er tvil om at vår organisasjonsmodell er like god som andres måte å drive på. HELP er kort og godt en fullverdig tilbyder av advokattjenester til alle, både privatpersoner og bedrifter.

 

Takk til kunder, medlemmer og støttespillere

Vi skylder samtlige politiske partier, alle som har heiet på oss, og ikke minst LO, en varm takk for støtten dere har vist oss gjennom lang tid.

Men fremfor alt går takken til kundene våre, som nesten uten unntak vil anbefale HELP til venner og kjente. Denne posisjonen skal vi ta godt vare på, og takk for at du velger HELP, enten du er kunde eller samarbeidspartner!

 

Kort om HELPs kunder