Hopp til innhold
Min side

Store meglerkjeder vender tilbake til HELP

Heimdal og Exbo eiendomsmegling er betydelige aktører i hver sin landsdel. Nå velger de HELP som leverandør av boligkjøperforsikring.

Når vi velger samarbeidspartner, ønsker vi at våre kjøpere skal få den beste totalpakken. Det får de med HELP. Derfor anbefaler vi advokattjenester fra HELP til våre boligkjøpere.
Jon-Sigve Bang
Administrerende direktør i Heimdal Eiendomsmegling

Heimdal er en solid aktør i Trøndelags meglerbransje, og har vært tydelig til stede i Midt-Norge siden 1996. Like etter årtusenskiftet så Exbo Eiendomsmegling dagens lys på Sørlandet i 2004, og er i likhet med Heimdal kjent for lokalkunnskap om sin landsdel.

Det viktigste for oss er at HELP gir merverdi til både kjøper og megler.
Heidi C. Gabrielsen
Kjedeleder i Exbo Sørlandet

Både Heimdal og Exbo er svært opptatt av fag og kvalitet, og her har vi sammenfallende verdier og holdninger, sier Sven Georg Henriksen, salgs- og markedsdirektør i HELP.

Vi stiller med Norges største juridiske fagmiljø for boligkjøpere, og med bransjens høyeste kundetilfredshet for boligkjøperforsikring. Derfor mener vi at vi gjør både meglerne vi samarbeider med, og bolighandelen tryggere.
Sven Georg Henriksen
Salgs- og markedsdirektør i HELP

Kvalitet og etterutdanning

Med stabilt høy kundetilfredshet gjennom 16 år med boligkjøperforsikring og mer enn 100 000 saker for boligkjøpere har HELP vist at vi er bransjens største og beste advokatmiljø. Samtidig tilbyr vi faglig påfyll av høy kvalitet til alle meglerkjedene vi samarbeider med.

 

HELP-skolen

Etterutdanningen meglerne i Heimdal og Exbo får som en kostnadsfri del av samarbeidet, leveres gjennom HELP-skolen, en moderne digital plattform som passer meglere i en travel hverdag. De kan følge kurs når de selv ønsker det, fra en kurskatalog i stadig vekst.

I tillegg får meglerkjedene en juridisk sparringspartner gjennom dedikerte advokatteam på boligkjøp hos HELP. Disse står til disposisjon for både Heimdals og Exbos faggrupper.

 

HELP vokser

Siden nyttår har 4 nye meglerkjeder valgt HELP som leverandør av boligkjøperforsikring. Totalt tilbyr nå over 50% av Norges eiendomsmeglere HELPs boligkjøperforsikring.

Vi i HELP er stolte av at så mange kjøpere og meglere setter pris på kvaliteten i arbeidet vi gjør. Vil du vite mer om hvordan vi kan tilføre ditt meglerkontor merverdi? Kontakt Sven G. Henriksen i HELP.