Hopp til innhold
Min side

Vår visjon

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle.

Med økende økonomiske forskjeller i samfunnet er HELPs samfunnsoppdrag kanskje viktigere enn noensinne. Det er ikke bare de med mye penger som skal få rettighetene sine ivaretatt med profesjonell juridisk assistanse. Nå kan alle få den hjelpen de har krav på - uten å lure på om de har råd.

Vi tilbyr

Vårt spesialområde er advokathjelp. HELP er alene om å tilby rettshjelpsforsikringer på sentrale rettsområder i Norge, Sverige og Danmark. Siden starten i 2005 har våre advokater hjulpet mennesker gjennom mer enn 200 000 saker for privatpersoner og bedrifter i Norden.

Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst. De får ubegrenset rådgivning, digitale tjenester, hjelp til å skrive avtaler og bistand i forhandlinger og rettssaker når du trenger det. HELP er landets største advokatmiljø for privatpersoner, med spesialister innen barne- og familierett, arv, fast eiendom, kjøp, id-tyveri og netthets.

Som sponsor av det norske hopplandslaget deler vi ønsket om å være det viktigste laget, om vi ikke er det aller største. Når vi erstatter høye timepriser med en rimelig forsikringspremie, kan stadig flere få hjelp, og derfor er vi så stolte av jobben advokatene våre gjør.

 

Vi er

HELP ble startet i Norge i 2005 og har siden 2013 vært et heleid datterselskap av ARAG - et tysk forsikringsselskap med advokattjenester gjennom forsikring som spesialfelt. ARAG er representert i 16 land.

Våre mer enn 150 advokater og jurister er del av store juridiske fagmiljøer i Skandinavia. HELP omsatte for ca. 580 millioner kroner i 2020, og vi har som mål å ha høyest kundetilfredshet i både advokat- og forsikringsbransjen. 

 

Kontakt oss

Kundesenteret vårt er åpent hverdager fra 08.30 til 16.30. Vi gir rask tilbakemelding på alle typer henvendelser.

Besøksadresse: Essendrops gate 3, 0368 Oslo

Postadresse: Postboks 1870 Vika, 0124 Oslo

Telefon: 22 99 99 99

E-post: post@help.no

Organisasjonsnummer: 981877888