Hopp til innhold
Min side

Fikk hjelp med ektepakt og testament

Terje Straumann i Norsk Sjømannsforbund hadde lenge tenkt på å skrive ektepakt og testament. Med advokatforsikring fikk han jobben gjort.

Det er godt å ha ting på stell, sier Terje, som nylig har laget ektepakt og testament med advokathjelp fra HELP.  

Norsk Sjømannsforbund har tegnet LOfavør Advokatforsikring for sine medlemmer. Det betyr at alle medlemmer kan få advokathjelp fra HELPs rundt 150 advokater. Du betaler ingen timepris, og kan få hjelp på de viktigste områdene i privatlivet.  

Foruten testament, ektepakt, samboeravtale, husleiekontrakt, kjøpsavtaler, med mer, kan du få hjelp med juridiske brev og bistand i store og små saker om familie og arv, kjøpsrett, fast eiendom, id-tyveri og netthets.    

Det er advokat Hege-Marie Larson i HELP som har hjulpet Terje å få papirene i orden.  

Kontakten med advokaten min har vært helt prima, sier Terje, som mener at telefon og e-post fungerer godt for å få ting gjort effektivt.  

Det var helt uproblematisk at Terjes turnus gjør at han er utenfor rekkevidde i fjorten dager av gangen.  

Jeg fikk den tiden jeg trengte til å tenke gjennom viktige spørsmål, og alt gikk greit. 

Terje har aldri brukt advokat før, og fant informasjon om ordningen på forbundets sider. Han anbefaler alle medlemmer å bruke advokatordningen til å få svar på spørsmål og skape trygge juridiske rammer rundt tilværelsen. På Min side finner du maler for de viktigste juridiske dokumentene,  og hvis du ønsker å klare deg på egen hånd, har du mulighet til det, også.