Hopp til innhold
Min side

Hvorfor tegne boligkjøperforsikring på nye boliger?

Er det nødvendig å tegne HELP Boligkjøperforsikring når en kjøper ny bolig, eller en bolig som fortsatt har garanti etter bustadoppføringslova? Her er ett eksempel på hvorfor det er lurt. 

Interiør

Boligkjøperforsikringen omfatter også nøkkelferdige boliger. En rekke boliger videreselges også mens boligen fremdeles nesten er ny, og reklamasjonsretten mot utbygger fortsatt er i behold.

 

Boligkjøperforsikring gull verdt

Det kan være gull verdt å kunne søke råd hos advokat om hvordan man skal forholde seg til utbygger. Det er utallige eksempler på at boligkjøpere får problemer med useriøse utbyggere. Mange selskaper opprettes kun i forbindelse med bestemte byggeprosjekt, og avvikles etterpå. Og det finnes seriøse selskaper som brenner seg på useriøse underleverandører. Det hjelper ikke med en seriøs utbygger hvis underleverandøren bommer, og ofte blir kjøper skadelidende.

Disse sakene koster mye fordi avvik gjerne avdekkes fortløpende og over tid. Det påløper mye advokatarbeid, og det er ikke uvanlig at takstmenn er inne mange ganger før saken er slutt.

Med boligkjøperforsikring betaler du aldri timepris for advokathjelp, uansett hvor mange timer som kreves.

Få juridisk hjelp når du kjøper bolig!

Boligkjøperforsikring

Med HELP Boligkjøperforsikring får du hjelp hvis du skulle oppdage feil etter overtakelsen. Du har tilgang på advokat i hele fem år etter overtakelse.

Les mer om Boligkjøperforsikring
Juridisk ordbok